Ikäkausimestaruusuinnti 2019

Porin Uimaseura järjestää kesän 2019 Ikäkausimestaruusuintien finaalit 14.6.-16.6.2019 Porin keskustan uimahallissa.

Uimaliiton kilpailusivut

Lajiohjelma - linkki myöhemmin

Livetiming - linkki myöhemmin

Porin Uimaseura - KISAINFO - julkaistaan kevään 2019 aikana

Pelastussuunnitelma

Tulokset

Kilpailujen aikataulu

LÄHTÖLISTAT

Lähtölistat löytyvät livetiming.fi palvelusta. Lisäksi listat tulostetaan uimahallin seinille: altaiden puolella pukukoppeihin johtavalle seinustalle, hallin aulaan ikkunalle, sekä katsomon takana olevalle seinustalle.

Paperisia lähtölistoja ei ole myytävänä. Valmentajille annetaan kisakansliasta paperiset lähtölistat tarvittaessa 1 lista/10 uimaria.

KILPAILUKANSLIAN AUKIOLOAJAT

KILPAILUALLAS

Kilpailut uidaan 50m altaalla. Altaiden sivuilla on köysillä merkitty alueet ratatuomareita varten, joten siihen ei uimareilla ja yleisöllä ole asiaa. Lisäksi starttipäästä kulku katsomoon on kielletty. Keräilyyn vuoroa odotetaan  liukumäkeen johtavien portaiden edustalla, ei keräilyalueella.

TOIMITSIJAKSI

IKM-kisoissa tarvitsemme paljon toimitsijoita, koska kilpailujaksoja on kolmen päivän aikana viisi. Nyt kaikki vanhemmat reippaasti mukaan. Mikäli osallistut vähintään kahteen jaksoon, seura tarjoaa ruoan Kuninkaanhaan koululla.

ILMOITTAUDU TOIMITSIJAKSI

Jenni Koivistolle osoitteeseen kilpailukoordinaattori@porinuimaseura.fi

RUOKAILUT

Seura järjestää ruokailut uimahallin viereisellä Kuninkaanhaan koululla. - Lisätietoa myöhemmin

KILPAILIJOIDEN TAVARAT KISOJEN AIKANA

Uimarit säilyttävät tavaransa kilpailujen aikana pukukaapeissa, ei katsomossa. Allastiloissa syöminen on kielletty.

VALMENTAJIEN KAHVITUS

Porin Uimaseura tarjoaa osallistuvien seurojen valmentajille kahvia ja voileipää kilpailujaksojen aikana. Kahvitarjoilu on kylmäaltailta kilpailukansliaan johtavan käytävän varrella. Opastus allasosaston puolella.

MAJOITUS

Seurat hoitavat itse majoitusvarauksensa Porissa.

PARKKIPAIKAT