Ikäkausimestaruusuinnit 2019

Porin Uimaseura järjestää kesän 2019 Ikäkausimestaruusuintien finaalit 14.6.-16.6.2019 Porin keskustan uimahallissa.

Osoite: Presidentinpuistokatu 6, 28130 Pori

Kysymykset osoitteeseen: ikm2019.pori@gmail.com

Uimaliiton kilpailusivut

Lajiohjelma

Livetiming

KISAINFO

Pelastussuunnitelma

Tulokset

IKM valokuvia facebookissa

Kilpailujen aikataulu

Perjantai 1. jakso klo 10.00 verryttelyaika 8.30-9.45

Perjantai 2. jakso klo 17.00  verryttelyaika16.00-16.45

Lauantai 3.jakso klo 10.00 verryttelyaika 8.30-9.45

Lauantai 4.jakso klo 17.00  verryttelyaika16.00-16.45

Sunnuntai 5.jakso klo 10.00 verryttelyaika 8.30-9.45

Sunnuntai 6.jakso klo 16.00  verryttelyaika 15.00-15.45

HUOM!

Torstaina 13.6. verryttelymahdollisuus klo 18-20 välillä. Rannekkeita jaetaan klo 18 hallin aulassa. Rannekkeet pitää palauttaa verryttelyn jälkeen ja perjantaina saa kisojen aikaiset rannekkeet kisakansliasta seurakuorissa.

Verryttelymahdollisuus radoilla 1-4. Halilla on klo 18 saakka kaupungin uimakoulujen promootio, joten ruuhkaa voi olla. Varautukaa odotteluun avaimien saannin kanssa. Myös perjantaina aamujaksossa hallilla toimii samanaikaisesti kaupungin uimakoulut, heille on opetusallas ja monitoimiallas varattuja.

LÄHTÖLISTAT

Lähtölistat löytyvät livetiming.fi palvelusta. Lisäksi listat tulostetaan uimahallin seinille: altaiden puolella pukukoppeihin johtavalle seinustalle, hallin aulaan ikkunalle, sekä katsomon takana olevalle seinustalle.

Paperisia lähtölistoja ei ole myytävänä. Valmentajille annetaan kisakansliasta paperiset lähtölistat tarvittaessa 1 lista/10 uimaria.

KILPAILUKANSLIAN AUKIOLOAJAT

Perjantai: 8.00- aamujakson päättymisen jälkeen avoinna puoli tuntia

klo  15.30 - iltajakson päättymiseen saakka

Lauantai:

8.00- aamujakson päättymisen jälkeen avoinna puoli tuntia

klo  15.30 - iltajakson päättymiseen saakka

Sunnuntai: 8.00- aamujakson päättymisen jälkeen avoinna puoli tuntia

klo 14.30 - iltajakson päättymiseen saakka

Pukuhuoneiden rannekkeet jaetaan seurakuorissa kilpailukansliasta. Samat rannekkeet ovat käytössä koko kisojen ajan. Palautukset seurakuorissa seuroittain kilpailukansliaan. HUOM! Ei porttilaitteeseen.

Pukukaapit pitää tyhjentää yön ajaksi. Sama ranneke toimii kuitenkin koko kilpailujen ajan.

KILPAILUALLAS

Kilpailut uidaan 50m altaalla. Altaiden sivuilla on köysillä merkitty alueet ratatuomareita varten, joten siihen ei uimareilla ja yleisöllä ole asiaa. Lisäksi starttipäästä kulku katsomoon on kielletty. Keräilyyn vuoroa odotetaan  liukumäkeen johtavien portaiden edustalla, ei keräilyalueella.

TOIMITSIJAKSI

IKM-kisoissa tarvitsemme paljon toimitsijoita, koska kilpailujaksoja on kolmen päivän aikana viisi. Nyt kaikki vanhemmat reippaasti mukaan. Mikäli osallistut vähintään kahteen jaksoon, seura tarjoaa ruoan Kuninkaanhaan koululla.

Toimitsijaksi ilmoittautuminen:

Jenni Ukkonen osoitteeseen kilpailukoordinaattori@porinuimaseura.fi

IKM maajoukkueen vastuuvalmentaja

Uimaliiton ikäkausimaajoukkueen vastuuvalmentaja Simo Karvinen
tavattavissa pe-su hallilla.

RUOKAILUT

Seura järjestää ruokailut uimahallin viereisellä Kuninkaanhaan koululla. - Lisätietoa vasemmasta sivuvalikosta

KILPAILIJOIDEN TAVARAT KISOJEN AIKANA

Uimarit säilyttävät tavaransa kilpailujen aikana pukukaapeissa, ei katsomossa. Allastiloissa syöminen on kielletty.

VALMENTAJIEN KAHVITUS

Porin Uimaseura tarjoaa osallistuvien seurojen valmentajille kahvia ja voileipää kilpailujaksojen aikana. Kahvitarjoilu on kylmäaltailta kilpailukansliaan johtavan käytävän varrella. Opastus allasosaston puolella.

MAJOITUS

Seurat hoitavat itse majoitusvarauksensa Porissa.

PARKKIPAIKAT

Uimahallin parkkipaikalla ei ole kisojen aikana aikarajoitusta. Lisäksi autoja voi jättää viereisen urheilutalon parkkipaikalle.

Tästä linkistä pääset pysäköintikarttaan ->

LÖYTÖTAVARAT

Kisakanslian edessä käytävällä on löytötavarakori. Samassa on myös kori PISC-kisoihin unohtuneista tavaroista.