KILPAILUT

Porin Uimaseura järjestää aluekilpailuja  noin kerran kuukaudessa. Elokuussa kilpailut järjestetään maauimalassa ja syyskuusta toukokuuhun keskustan uimahallissa. Lisäksi joka kevät seura järjestää perinteiset Arvo-uinnit, olympiauimari Arvo Aaltosen kunniaksi.

Kilparyhmien uimarit osallistuvat ensisijaisesti seuran omiin kilpailuihin, muihin kilpailuihin osallistutaan ryhmän valmentajan määrittelemän kilpailukalenterin mukaisesti.

Uimari ilmoittaa kilpailuihin osallistumisestaan ja lajeistaan omalle valmentajalle. Seura maksaa uimarin starttimaksut. Kun kilpailuihin on ilmoittauduttu, poisjäänti on mahdollista vain sairastumisen vuoksi. Muutoin starttimaksut jäävät uimarin maksettavaksi.

Majoitus, ruokailut ja kuljetukset kilpailuissa

Jotkut kilpailut vaativat majoittumisen kilpailupaikkakunnalla. Majoitukset varataan uimareille seuran puolesta ja laskutetaan uimarilta. SM-kilpailuihin, IKM-finaaleihin ja Rollo-kilpailuihin rajat rikkoneille uimareille seura maksaa majoituksen ja yhden ruokailun per/kisapäivä.

Mikäli seura järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen, oletuksena on, että uimari osallistuu tähän. Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina. Myös ryhmille kertyneitä talkoorahoja voidaan käyttää kilpailumatkojen kuljetuksiin.