Opetusallas

Porin Uimaseurassa on ryhmiä myös pienille uimarin aluille. Nuorimmat opetusaltaan ryhmiin otettavat lapset ovat 4-vuotiaita. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa Porin keskustan uimahallin opetusaltaan syvässä päässä.

Ryhmät ovat eritasoisia ja niissä ei ole uimataitovaatimusta. Liikkeelle lähdetään veteen tutustumisesta ja opetellaan vedessä liikkumista ja uimataidon perusteita leikkien. Opetusaltaan ryhmien tavoitteena on oppia uimaan 25 metriä, jonka jälkeen lapsi on valmis siirtymään ison altaan tekniikkaryhmiin.

Opetusaltaan ryhmät menevät yhdessä ohjaajien kanssa pukuhuoneisiin ja pesutiloihin. Vanhempien rooli on tuoda lapsi ajoissa uimahallin aulaan ja hakea harjoitusvuoron päätyttyä aulasta, johon ohjaajat lapset saattavat.

Syksyllä 2017 Porin Uimaseurassa harjoittelevat seuraavat opetusaltaan ryhmät:

Merisiilit - harjoitukset maanantaisin klo 18.15-19.15

ohjaajat: Marika Salmi, Piia Känkänen