Ajankohtaista

Kannustajat tuki vuodelle 2019!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen  

Hei,

Porin Uimaseura on myös vuonna 2019 mukana Satakunnan Osuuskaupan KANNUSTAJISSA. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki seuran toiminnasta kiinnostuneet voivat liittyä itse seuan tukijaksi netissä Omalla S-kanavalla.Kannustajaksi liittymisen voivat tehdä vain Satakunnan Osuuskaupan pääjäsenet, ns. sivukorttilainen ei näe tätä kohtaa ollenkaan Omalla S-kanavalla.

 

Vuoden 2019 Kannustajat seurat löytyvät Omalta S-kanavalta ja siihen voi liittyä myös kesken vuoden, silti talouden koko vuoden Bonuskertymä lasketaan seuran hyväksi. HUOM! Kannustajiin liittyminen ei vähennä henkilön saamaa Bonusta, se maksetaan aivan normaalisti edelleen hänen tililleen.

 

Kannustajat-tuki kertyy niin, että kaikkien seuran Kannustajaksi ilmoittautuneiden kerryttämä Bonus lasketaan yhteen ja Satakunnan Osuuskauppa maksaa seuralle tästä potista 10 prosenttia tukea, kuitenkin enintään seurakohtaisesti määritetyn maksimitukimäärän verran. Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä varmemmin seura saa maksimitukimäärän. Tuki määräytyy harrastajien määrän mukaan.

 

Liitteenä ohje miten voit tukea Porin Uimaseuran toimintaa liittymällä Kannustajaksi.

UUSI OHJE

Kiitos tuestanne!

 

Terveisin

PUS hallitus

Näytä kaikki