Toimitsijaksi kilpailuihin!

Kirjoittanut: Johanna Sihvonen

Hei,

Porin Uimaseura järjestää keväällä 2019 kolmet alueuinnit, sekä kahdet isot kilpailut, Pori International Swimming Classic ja IKM finaalit. Jotta nämä kisat saadaan järjestettyä, tarvitsemme siihen vanhempien apuja. Eli toimitsijoita tarvitaan jokaiseen kisaan paljon, etenkin isompiin monen jakson kilpailuihin.

Toimitsijaksi voi tulla vaikka ei olisikaan aikaisempaa kokemusta, mm. ajanottoon voi tulla ilman toimitsijakorttia, koska toinen henkilö radalla eli käännöstarkastaja on kortillinen. Isoissa kisoissa on paljon muitakin tehtäviä mm. toimitsijahuolto, keräily, lähetti jne.

Porin Uimaseuran kilpauimareiden vanhempien ( 1/perhe) on toivottavaa osallistua kevään kolmesta aluekisasta ainakin yhteen, mielummin useampaankin. Lisäksi jokaisen panosta tarvitaan Pori International Swimming Classic-kilpailuissa (PISC) ja IKM finaaleissa.

Voit ilmoittautua toimitsijaksi kilparyhmän vanhempien yhteyshenkilölle tai osoitteeseen

kilpailukoordinaattori@porinuimaseura.fi

Yhteyshenkilöt kilparyhmissä:

SM-ryhmä - Johanna Sihvonen

Kilpa 1 - Maarit Mäkelä

Kilpa 2 - Mari Ellonen

Kilpa 3 -

Kilpa 4 - Elina Lettosunti

Kilpa 5 - Helena Ropponen

Uimakisojen järjestäminen on kivaa hommaa ja siinä pääset parhaiten seuraamaan mitä kilpailuissa tapahtuu : )