Pori International Swimming

Classic 25.5.-26.5.2019

Pori Swimming Club has an honor to arrange the first swimming competition in Pori with FINA status.

The competition will be held in the modern Pori downtown swimming center with 8-lane 50m Olympic pool, Omega starting blocks and two warm-up pools.

The competition weekend is on 25th to 26th of May 2019.

The three best swimmers of the competition according to the FINA points will get the prize money.

---------------------------------

Porin Uimaseuralla on kunnia järjestää ensimmäiset uimakilpailut Porissa FINA statuksella.

Kilpailut uidaan Porin modernissa keskustan uimahallissa 8-rataisella 50m altaalla, Omega-starttipallit ja kaksi verryttelyallasta.

Kilpailuviikonloppu on 25.-26.5.2019.

Kilpailun kolme parasta naista ja miestä FINA pisteiden perusteella tulee saamaan rahapalkinnot.

ACCOMODATION

Porin Uimaseura offers full accomodation packages in cooperation with Sokos Hotel Vaakuna Pori. The hotel is situated only about 15 minutes walking to Pori swimming centre. Price includes also free entrance to hotel sauna and Easy Fit Gym.

Hotel address: Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori

We offer the following accomodation packages:

Package 1 - From Friday 24th to Sunday 26th of May including breakfast in hotel on Saturday and Sunday and lunch and dinner on Saturday and Sunday in Kuninkaanhaan koulu just beside the swimming centre.

1 person/room

Price: 194€/person

2 person/room

Price: 147€/person

Package 2 - From Saturday 25th to Sunday 26th of May including breakfast in hotel on Sunday and lunch and dinner on Saturday and Sunday in Kuninkaanhaan koulu just beside the swimming centre.

1 person/room

Price: 117€/person

2 person/room

Price: 95€/person

There is also possibility to order the supper from the hotel for Friday and Saturday evenings. That includes sandwich buffet, jugurt, milk and juice. The prize is 9,5€/person/evening.

If you don't need accomodation, you can also order only the lunch and dinner for Saturday and Sunday, price is then 10€/lunch and 10€/dinner. The menu to be issued in the beginning of the April.

Make your order as a group until 22nd of April to following email address:

pori.swimmingclassic@gmail.com

The amount of the rooms is limited, so be fast.

------------------------------------

MAJOITUS

Porin Uimaseura tarjoaa majoitusta yhteistyössä Sokos Hotelli Vaakunan kanssa. Hotelli sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä uimahallilta. Paketti sisältää myös saunan ja Easy Fit kuntosalin käytön uimahalilla.

Hotellin osoite: Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori

Tarjoamme seuraavia paketteja:

Paketti 1 - Sisältää majoituksen pe-su 24.5.-26.5.2019 sisältäen aamupalat hotelilla lauantaina ja sunnuntaina, sekä lounaan ja päivällisen lauantaina ja sunnuntaina uimahallin viereisellä koululla. Lounas tulee ravintola Viikin Helmestä.

1 henkilö huoneessa

194€/henkilö

2 henkilöä huoneessa

147€/henkilö

Paketti 2 - Sisältää majoituksen la-su välisen yön 25.5.-26.5.2019 sisältäen aamupalan hotellilla, lounaan ja päivällisen uimahallin viereisellä koululla lauantaina ja sunnuntaina.

1 henkilö huoneessa

117€/henkilö

2 henkilöä huoneessa

95€/henkilö

On myös mahdollista tilata iltapalaa hotellilta perjantai ja lauantai illoiksi. Iltapala sisältää voileipäbuffetin, jugurttia, maitoa, mehua, hinta on 9,50€/hlö/ilta.

Mikäli et tarvitse majoitusta, voit tilata myös pelkät lounaa ja päivälliset. Tällöin hinta on 10€/hlö/ateria.

Tee tilauksesi 22 huhtikuuta mennessä seuroittain osoitteeseen:

pori.swimmingclassic@gmail.com

Huoneita on rajoitettu määrä, joten varaukset kannattaa tehdä nopeasti.