TUA NOI-uinnit

Tua noi -uinnit lauantaina 5.10.2019 Porissa

Porin Uimaseura järjestää Porin keskustan uimahallissa uimakilpailut 25m radalla lauantaina 5.10.2019. Kilpailut alkavat klo 13, verryttely klo 12.

KILPAILUKUTSU

KISAINFO

Kilpailuiden kulkua voit seurata Livetiming järjestelmästä, mikäli et pääse paikan päälle. Tulokset löytyvät myös Livetimingista.

Livetiming.fi

TOIMITSIJAT

Ilmoittaudu kilpailuihin toimitsijaksi  osoitteeseen :

kilpailukoordinaattori@porinuimaseura.fi

Toimitsijapalaveri klo 12.15

Kilpailuissa ei ole taukoja, joten yritetään saada niin paljon toimitsijoita mukaan, että löytyy myös tauottajia.

Toimitsijoille tarjolla voileipiä, kahvia, hedelmiä yms.

RUOKAILUT

Ruokailumahdollisuus on uimahallin Anne's Cafessa klo 13.00-16.00 (tarvittaessa ruokailun lopetusaikaa tarkistetaan kun tiedetään kilpailuiden aikataulu).

Ruoan hinta 8,90€

Kanakiusaus, salaattia, leipää, vesi tai mehu.

Ruokailuvaraukset seuroittain osoitteeseen info@porinuimaseura.fi. Muista ilmoittaa laskutussähköpostiosoite.

30.9.2019 mennessä.

HUOM! PUS:n kilparyhmien ruokavaraukset ryhmän vastuuvanhemmalle, muut ryhmät voivat varata itse ruokansa yllämainittuun osoitteeseen. Ruoista tulee lasku sähöpostiin.

RUOKAILUT VARATTAVA 30.9.2019 mennessä! Tämän jälkeen emme enää ota varauksia.

Ruokaliput jaetaan seurakuorissa.

HUOM!

Kun uimari ilmoittautuu kilpailuun (koskee kaikkia uimaliiton alaisia kilpailuita), antaa hän samalla suostumuksensa kilpailutulosteen julkaisuun Livetimingissä sekä järjestävän seuran nettisivuilla. Kilpailuissa otetaan myös valokuvia, joita julkaistaan seuran nettisivuilla ja some-kanavilla.