Porin Uimaseuran Goodwill-kampanja

Porin Uimaseuralla on käynnissä Goodwill-varainhankintakampanja.
Goodwill on Dermosilin tuotesarja ja ostamalla sekä myymällä tuotteita tuet Porin Uimaseuran kilpa- ja harrastetoimintaa.

Kampanja ja tuotteet (4 kpl) löytyvät seuraavan linkin takaa https://www.dermosil.fi/ajankohtaiset-kampanjat/porin-uimaseura-ry ja tätä linkkiä tulisi jakaa mahdollisimman laajasti (ystäville, sukulaisille, työpaikalle ym.).

On tärkeää muistaa linkin avattua valita kohta "Haluan tukea tätä kohdetta: Porin Uimaseura ry."

Kampanja toimii suoraan nettikaupan kautta mikä tarkoittaa, että kampanjaan osallistuminen ja tuotteiden mainostaminen käy helposti vaikka suoraan kotisohvalta!
Jokaisesta meidän kampanjan kautta myydystä Goodwill-tuotteesta seuramme saa 2,5 euroa.
Tuotteet ovat vegaanisia ja soveltuvat hyvin esimerkiksi joululahjoiksi tai muuten vain joka kotiin.

Nyt on oiva tilaisuus tukea Porin Uimaseuraa!

Kampanja päättyy 8.12.2020. Toivomme aktiivista osallistumista kampanjaan!
Halutessanne voitte tulostaa, esimerkiksi työpaikalle myyntiä tukemaan, liitteenä olevan Goodwill tuotteiden esitteen.
Lisätietoja kampanjasta voi tiedustella talkoot@porinuimaseura.fi