Valmentajan päivä 25.9.2020

Syyskuun 25. päivänä vietetään toista kertaa Valmentajan päivää. Päivän teemana on jälleen #kiittikoutsi, #ThanksCoach, ja se järjestetään liitettynä Euroopan urheiluviikon #beactive-toimenpiteisiin.

Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille.

Suomessa on arviolta 80 000 urheiluvalmentajaa. Valmentajilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Valtaosa valmentajista toimii vieläpä ilman korvausta vapaaehtoispohjalta. Valmentajia voi toki kiittää vaikka jokaisena päivänä, mutta erityisen hyvä päivä kiitoksille on Valmentajan päivä 25.9.

Porin Uimaseurassa toimii lähes 30 ohjaajaa ja valmentajaa, jotka tekevät tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa. Kiitokset heille kaikille hyvästä työstä seuran uimareiden eteen, ilman teitä seura ei toimisi.