Kilpailut

Porin Uimaseura järjestää keväällä 2020 aluekilpailuita seuraavasti:

tiistaina 11.2.2020 - Kilpailukutsu (1)

tiistaina 10.3.2020 - Kilpailukutsu (2)

tiistaina 7.4.2020

Lisäksi seura järjestää kevään aikana yhdet FINA statuksella olevat kilpailut, Pori International Swimming Classic kilpailut 23.-24.5.2020

Kilparyhmien uimarit osallistuvat ensisijaisesti seuran omiin kilpailuihin, muihin kilpailuihin osallistutaan ryhmän valmentajan määrittelemän kilpailukalenterin mukaisesti.

Uimari sopii kilpailuissa uitavat lajit oman valmentajansa kanssa. Valmentaja ilmoittaa lajit kilpailusihteerille. Seura maksaa uimarin starttimaksut. Kun kilpailuihin on ilmoittauduttu, poisjäänti on mahdollista vain sairastumisen vuoksi. Muutoin starttimaksut jäävät uimarin maksettavaksi.

Majoitus, ruokailut ja kuljetukset kilpailuissa

Jotkut kilpailut vaativat majoittumisen kilpailupaikkakunnalla. Majoitukset varataan uimareille seuran puolesta ja laskutetaan uimarilta. SM-kilpailuihin, IKM-finaaleihin ja Rollo-kilpailuihin rajat rikkoneille uimareille seura maksaa majoituksen tai osan siitä (sovitaan kausittain) ja yhden ruokailun per/kisapäivä.

Mikäli seura järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen, oletuksena on, että uimari osallistuu tähän. Kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman alhaisina. Myös ryhmille kertyneitä talkoorahoja voidaan käyttää kilpailumatkojen kuljetuksiin. Mikäli yhteiskuljetusta ole, niin vanhemmat huolehtivat uimarit kuljetukset kilpailuihin.

Ilmoittautumiset kilpailumatkoille tapahtuvat MyClubin kautta.

HUOM! Majoituksiin ja kisaruokailuihin ilmoittautumiset ovat sitovia, koska seura joutuu maksamaan ne jo kaksi viikkoa aiemmin. Joten peruutukset vain lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella.